Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ovnbagt butternut squash med rødløg, valnødder & mozzarella

Lækker ret med butternut squash, rødløg og mozzarella. Retten kan serveres som hovedret eller som tilbehør til kylling eller bøf.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Halver butternut squash, fjern kernerne, skær skrællen af og skær kødet i grove tern.
    Pil og skær løgene i kvarte.
    Snit chili og hvidløg fint.

    Vend grønsagerne i olivenolie, krydr med salt og peber og kom dem i et ovnfast fad.

    Bag grønsagerne ca. 20 min. ved 200°C.
    Drys med valnødder, dryp med ahornsirup og bag endnu 10 min.

3. Servering
Dryp med lidt hvidvinseddike, drys med mozzarella og persille og server.
Ovnbagt butternut squash med rødløg, valnødder & mozzarella
Netto-avisen