Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ovnbagt laks med kokos, chili & lime

Ovnbagt lakseside krydret med lime, ingefær og chili. Overhældt med kokosmælk og toppet med chili, forårsløg, sukkerærter, koriander og lime.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Rør fintrevet ingefær, saft og fintrevet limeskal fra ½ lime sammen med chilisauce.
    Læg laksen i et ovnfast fad, smør med ovenståeden chilisauce og krydr med salt. Bag laksen ved 175°C i ca. 15 min.

    Bring kokosmælken i kog med citrongræs, saft og skal fra 1 lime, en finthakket chili samt fiskesauce og lad det simre 5 min. Smag til med ekstra fiskesauce samt lidt sukker.

    Snit forårsløgene fint, snit sukkerærterne på langs og skær chili i fine tynde skiver.
    Bland grønsagerne og dryp med lidt limesaft.

    Kog ris eller nudler som anvist.

3. Servering
Hæld lidt af kokosmælken hen over laksen og drys med grønsager samt frisk koriander.
Server straks med resten af kokosmælken og nudler.
Ovnbagt laks med kokos, chili & lime
Netto-avisen