Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ovnbagt laks med nudler & grøntsager

Lakseside krydret med lime og chili ovnbagt og serveret på en bund af nudler og grønsager med bid i spicy sojasky.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Riv skallen fra den ene lime og pres dernæst saften. Rør saft og fintrevet limeskal sammen med chilisauce.

    Læg laksen i et ovnfast fad, kom blandingen hen over og krydr med salt.
    Bag laksen ved 200°C i ca. 15 min.

    Bring saften fra den sidste lime, en finthakket chili, soja og bouillon i kog og lad det simre et par minutter. Smag til med evt. med ekstra chili samt lidt sukker.

    Snit forårsløgene fint, snit sukkerærterne på langs og snit evt. resten af chilien i fine tynde strimler.

    Skræl gulerødderne og snit dem i tynde strimler. Skær snack peber i fine strimler.
    Kog nudler som anvist.

    Giv grønsagerne et hurtigt opkog.

3. Servering
Fordel nudler og grønsager i dybe tallerkener. Læg laksen oven på og hæld sojaskyen over.
Server straks evt. pyntet med ærteskud eller andet grønt.
Ovnbagt laks med nudler & grøntsager
Netto-avisen