Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ovnstegt kylling med laurbær, citron & honning

Saftig og sprødstegt kylling med masser af smag af laurbær og citron sammen med små lækre pastinakker og pærer dryppet med honning.

85 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt




Kød & Fisk

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Skyl kyllingen og dup den tør. Krydr den indvendig med salt og peber og læg et laurbærblad samt et par citronskiver ind i kyllingen.

    Læg den i et ovnfast fad på en bund af citronskiver og dryp med lidt olivenolie. Sæt kyllingen i ovnen ved 200°C i 20 min.

    Skræl pastinakkerne, skær top og bund af og halver dem på langs. Læg pastinakkerne ved kyllingen sammen med resten af laurbærbladene og steg endnu 20 min.

    Halver pærerne, fjern kernehuset og læg dem i fadet. Dryp godt med stegesky og kom honning samt timian hen over pastinakkerne og pærer. Bag endnu ca. 15 min. til pærerne er møre og kyllingen gennemstegt.

3. Servering
Parter kyllingen i lår og bryst, del lårene i over og underlår og halver bryststykkerne.
Server med de bagte pærer og pastinakker til og suppler evt. med kartofler eller brød.
Ovnstegt kylling med laurbær, citron & honning
Netto-avisen