Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pad thai med tofu

Masser af grøntsager lynstegt med nudler og vendt i lækker syrlig chilisauce. Toppes med skiver af stegt tofu og drysses med sesam og urter.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt








Kolonial & Drikkevarer









2. Sådan gør du
  1. Kog nudlerne som anvist på emballagen, skyl i koldt vand og dryp af.

    Skær squash og skrællede gulerødder i stave. Halver peberfrugterne, fjern kernehusene og skær dem i strimler.
    Snit forårsløgene fint og skråt.

    Rør limesaft, fiskesauce, soja, sambal oelek, sød chilisauce og rørsukker sammen og smag til.

    Lynsteg grønsagerne i olie sammen med knust hvidløg 3-4 min.
    Kom nudlerne ved og steg endnu 2 min.
    Tilsæt halvdelen af saucen og steg under konstant bevægelse 1-2 min.

    Skær tofu i skiver og steg dem et kort øjeblik på hver side.

3. Servering
Anret nudler og grønsager i skåle og læg tofu oven på.
Drys med sesam samt godt med koriander og server med resten af saucen til.
God smag i mailboxen
Netto-avisen