Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pasta med ansjoser, broccoli, hvidløg og chili

Grønt og godt med en skøn salt smag af oliven.

15 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt




Kolonial & Drikkevarer



Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Del broccoli i små buketter og skær stokken i små tern.
    Kog broccolien al dente i letsaltet vand.
    Tag dem op med en hulske og læg til side.
    Kog pastaen al dente i broccolivandet som anvist på emballagen.
    Skær hvidløg i tynde skiver og steg dem i olivenolie sammen med en hel chili til de er gyldne.
    Kom ansjoserne ved og lad dem smelte i olivenolien.
    Lad det hvile mens pastaen koger og kasser chilien.
    Kom broccolien i ansjos-olien og steg 1 min. ved kraftig varme.
    Spæd op med lidt af kogevandet og bland med friskkogt pasta.

3. Servering
Smag til, anret i tallerkenerne og drys med basilikum.
Server straks evt. med revet parmesan.
Pasta med ansjoser, broccoli, hvidløg og chili
Netto-avisen