Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pasta med chorizo, aubergine og cherrytomat

Det perfekte måltid på travle dage.

20 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer



Kød & Fisk


Øvrige

Mejeri & Ost

2. Sådan gør du
  1. Skær auberginen i tynde skiver og halver de største.
    Steg dem sprøde og gyldne i olivenolie og krydr med salt og peber.
    Kog pastaen aldente som anvist på emballagen.
    Skær chorizo i skiver og del skiverne i kvarte.
    Steg chorizo og hakket kød i lidt olivenolie sammen med knust hvidløg 3-4 min. ved god varme. Tilsæt tomat samt aubergine og lad det simre 5 min.
    Smag saucen til og bland med friskkogt pasta.

3. Servering
Fordel på tallerkener og top med ricotta samt frisk basilikum.
Server straks.
Pasta med chorizo, aubergine og cherrytomat
Netto-avisen