Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pasta med hvid bolognese

En lækker bolognese uden tomat med krydret hakket oksekød, svampe, bladselleri og spinat serveret rygende varm hen over friskkogt fuldskornspasta.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Svits kødet i lidt olivenolie ved god varme sammen med hakket løg og knust hvidløg.

    Rens svampene og skær dem i mindre stykker og snit bladsellerien.

    Kom svampe og bladselleri ved kødet og steg endnu 3-4 min. Krydr med oregano, salt og peber. Kom spinaten ved og steg til den er faldet sammen.

    Kog pastaen aldente i letsaltet vand som anvist på emballagen.

3. Servering
Fordel pastaen på tallerkenerne og kom saucen hen over.

Drys godt med friskrevet parmesan og server straks.
Pasta med hvid bolognese
Netto-avisen