Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pasta med smørristet blomkål, salvie & gorgonzola

Blomkål, salvie og nødder ristet i smør og blandet med friskkogt båndpasta. Toppes med en god skive gorgonzola.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Rist hasselnødderne på en tør pande til skallen bristet og gnid skallen af i et viskestykke.

    Rist blomkål, salvieblade og hasselnødder i smør ved middel varme så blomkålen stadig er aldente.

    Kog pastaen aldente som anvist på emballagen.

3. Servering
Bland den friskkogte pasta med blomkål, smag til og fordel i dybe tallerkener.
Læg gorgonzola oven på og server straks.
Pasta med smørristet blomkål, salvie & gorgonzola
God smag i mailboxen
Netto-avisen