Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pasta med svinemørbrad og cremet spinat-flødesauce

Helstegt svinemørbrad vendt i hakket persille og citronskal, serveret med pasta i cremet spinat-flødesauce og et godt drys revet parmesan.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Helstegt svinemørbrad vendt i hakket persille og citronskal

    Puds svinemørbraden, brun den godt i olivenolie og krydr med salt og peber.

    Hak persille og revet citronskal og rul svinemørbraden i halvdelen.

    Sæt kødet i ovnen ved 200°C i 20-25 min. så den bliver rosa.

    Skær svinemørbraden i skiver.

  2. Pasta med cremet spinat-flødesauce

    Bring fløde og spinat i kog, og kog til spinaten falder sammen.

    Kom resten af den hakket persille og citron ved, kog op og smag til.


    Kog pastaen aldente som anvist på emballagen.

    Vend pastaen i flødesauce.


    Rist pinjekernerne i en gryde og læg til side.

3. Servering
Fordel pastaen med den cremet spinat-flødesauce på tallerknerne og læg svinemørbraden oven på.

Drys med pinjekerner samt friskrevet parmesan og server.
Pasta med svinemørbrad og cremet spinat-flødesauce
Netto-avisen