Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Ugens Opskrift

Peberkager

En god klassisk brunkage med smag af julens mange krydderier lige til at rulle ud og udstikke i forskellige figurer. Kan evt. pyntes og bruges som bordkort eller julepynt. Bemærk at kagerne hurtigt bliver bløde efter de er pyntet.

60 min.
75 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer










Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Bring smør, sirup og farin i kog i en gryde til sukkeret er smeltet.
    Opløs potasken i vandet og rør den i siruppen.
    Lad det køle lidt af.
    Rør dernæst appelsinskal, krydderier og mandel i.
    Tilsæt hvedemelet og rør dejen godt sammen.
    Pak dejen ind i plastfilm og læg den i køleskabet til næste dag.

    Rul dejen tyndt ud og udstik i figurer.
    Læg dem på en bageplade med lidt afstand.
    Bag kagerne midt i ovnen ved 200ºC i ca. 8 min.
    Pas på de ikke bliver sorte i kanten.
    Afkøl på rist.

    Tip! Dejen kan også trilles til en pølse med en diameter på 4 cm og skær i tynde skiver.
    Læg evt. en halv mandel på hver.

3. Servering
Pynt evt. kagerne med en glasur af flormelis og vand inden servering.
God smag i mailboxen
Netto-avisen