Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pita med hummus og kylling

Pita med hummus og kylling. En skøn klassikere til madpakken eller som nem aftensmad.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Brød

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Kylling

    Kog Løgismose kylling (brug evt. rester, hvis I har fået kylling dagen før).
    Pil kødet af resterne på lår, bryst og skrog.
    Varm olivenolien op og riv hvidløget heri og tilsæt krydderierne, lad det simre lidt uden at tage farve. Vend kødet rundt heri til det er varmt.

  2. Pita med hummus og kylling

    Salaten vaskes godt.
    Tomat og løg halveres og bages i ca. 45 min. ved 160 grader.
    Skær pitabrødet op og smør et godt lag hummus på, læg salat og kylling kødet i.
    Skub løg-flagerne fra hinanden, og fordel dem og tomaterne i brødet.
    Hvis du godt kan lide det lidt stærkt kan du køre vores røde pesto op med lidt chili-puré, efter behag.

3. Servering
Server pita i en skål på siden, sammen med resten af hummussen.
Pita med hummus og kylling
Netto-avisen