Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pitabrød med grillet kylling & peber-auberginedip

De lækreste pitabrød fyldt med sprød salat, grillet kylling, salatost og en krydret dip af aubergine og peberfrugt.

45 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Grill aubergine og peber ved indirekte varme til de er godt møre.
    Afkøl en anelse og pil skindet af peberfrugterne.
    Flæk dem og fjern kernerne.

    Halver auberginen, skrab indmaden ud og kom det i en blender sammen med grillet peber, 2 fed hvidløg og valnødder.
    Blend til konsistensen er cremet og smag til med chilipesto, salt og lidt olivenolie.

    Vend kyllingefiletern i en blanding af 2 fed knust hvidløg, oregano, paprika, lidt olivenolie, salt og peber.
    Grill dem ca. 5 min. på hver side.

    Skær agurk i tynde skiver og vend dem i lidt salt.
    Lad dem dryppe af i en sigte.

    Skyl og bræk salaten i mindre stykker.

    Lun brødene og skær kødet i skiver.

3. Servering
Fyld brødene med salat, kylling, agurk, dip og lidt salatost.
Pitabrød med grillet kylling & peber-auberginedip
Netto-avisen