Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pizza med tomat, aubergine og frisk basilikum

Lækre sprøde hjemmebagte pizzabunde med tomat, aubergine og plantebaseret revet.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost


Frugt & Grønt




Kolonial & Drikkevarer





Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Pizza med tomat, aubergine og frisk basilikum

    Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt fuldkornsmel.
    Rør det sammen og lad det trække 15 min.
    Tilsæt salt og hvedemel lidt ad gangen.
    Ælt dejen godt igennem, vend den i olie og lad den hæve i køleskabet ca. 8 timer eller natten over.
    Tænd ovnen på 250 grader.

    Skær aubergine i skiver og steg dem gyldne og møre i lidt olie.
    Skær tomaterne i skiver.

    Del dejen i fire og form de fire kugler til runde pizzaer.
    Læg dem på et stykke bagepapir, smør dem med pizzasauce og drys med SPIR plantebaseret revet.
    Fordel tomat og aubergine oven på og krydr med timian.

    Bag dem to ad gangen nederst i ovnen, 6-8 min. ved 250 grader.

3. Servering
Drys pizzaerne med basilikum og kom evt. lidt ekstra SPIR plantebaseret revet hen over.
Overskydende kan sagtens fryses til senere.
Pizza med tomat, aubergine og frisk basilikum
Netto-avisen