Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pizza portobello og parma

Hjemmelavet pizza på ingen tid med masser af frisk mozzarella, skiver af tomat og portobello svampe samt lækker parmaskinke.

20 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt



Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Rul dejen ud og læg den på en bageplade med bagepapir.

    Skær tomater og svampe i skiver.

    Skær osten i skiver.

    Fordel mozzarella, tomat og svampe jævnt oven på dejen.

    Riv skinke i lidt mindre stykker og læg dem oven på.

    Dryp med lidt olivenolie og bag pizzaen nederst i ovnen ved 225°C til osten er let gylden og skinke sprød.

3. Servering
Skær pizzaen i passende stykker, drys med spinat og server.
Pizza portobello og parma
God smag i mailboxen
Netto-avisen