Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pizzadej

3 lækre pizzabunde bagt med Løgismose Tipo 00-mel.

2 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer





Øvrige

Mejeri & Ost

2. Sådan gør du
  1. Opløs gæren i vandet i en skål, og tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel.

    Ælt dejen til den samler sig, tag den herefter op af skålen, og ælt den godt igennem i 6-7 min.

    Dæk dejen til, lad den hvile i 10 min., og ælt den herefter en sidste gang i 6-7 min.

    Del dejen i tre lige store klumper, og form dem til runde kugler.

    Gnid olie på ydersiden af dej- boldene, og pak dem ind i køkkenfilm en ad gangen.

    Lad dejen hvile i mindst en time.

    1/2 time inden du skal bage pizzaerne, sætter du en pizza- sten eller en omvendt bageplade ind midt i ovnen og sætter din ovn på den højeste temperatur den kan nå – gerne 250-300 °C.

    Rul en dejbold tyndt ud på et stykke bagepapir til ca. 3 mm tykkelse, og læg bagepapiret på bagsiden af en bageplade.

    Kom ønsket fyld på toppen af dejen, og skub bagepapiret med pizzaen ind på stenen eller pladen i den varme ovn.

    Bag pizzaen til den er flot gylden, sprød og ser færdig ud.

    Tip: Du kan med fordel lade dejboldene ligge i køleskabet i et par timer eller helt til næste dag. Tag dejen ud af køleskabet en time, inden du ruller den ud. Det giver pizzabunden en ekstra god smag.

3. Servering
Server de nybagte pizzaer med det samme.
Pizzadej
Netto-avisen