Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Plantebaseret lasagne

Lækker grøntsagslasagne med lasagneplader af sojabønner og grønsagssauce af naturlig hakket, aubergine, tomat, spinat og urter. Toppes med vegansk revet.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Skær aubergine i små tern og hak løg og hvidløg.

    Svits aubergine, løg og hvidløg i olivenolie til det er gyldent.
    Tilsæt naturlig hakket og svits til det er løst.

    Kom tomatpure, oregano og spinat ved og steg til spinaten falder sammen.
    Kom tomat samt ½ liter vand ved og lad saucen simre 5 min.
    Smag til med salt og peber.

    Læg saucen lagvis med lasagneplader og vegansk revet og bag lasagnen 30 min. ved 175°C.

3. Servering
Lad lasagne sætte sig 10 min. inden servering.
Plantebaseret lasagne
Netto-avisen