Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Plantedeller med sølvløgspuré og grillet spidskål

Vegetariske frikadeller af plantefars med sølvløgspuré og grillet spidskål.

45 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer




Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Sølvløgspuré

    Løgene snittes i tynde skiver og kommes i en gryde med valnøddeolien og de sauteres let, dog uden at tage farve. Herefter tilsættes vand og låget kommes på. Lad gryden simre ved svag varme i ca. 20 minutter.
    Herefter blendes puréen helt glat og smages til med citron, salt og peber.

  2. Grillet spidskål og valnødder

    Spidskålet flækkes på langs i ¼, og skærefladerne smøres med lidt olie og kommes på en brandvarm pande.
    Lad dem stege på begge skæreflader til de er blevet mørke, og læg dem herefter på en bradepande.
    Krydr med salt og peber.
    Bradepanden sættes i ovnen i ca. 10 min. ved 160 grader.

    Valnødderne bages i ca. 10 minutter i ovnen ved 160 grader, eller til de er gyldne.

  3. Plantedeller

    Form runde deller af Løgismose økologisk plantefars med en ske i hånden og steg dem i olie på panden ved middelvarme i ca. 10-15 min.

3. Servering
Kom spidskålen på tallerkenen, læg en god skefuld løgpuré på, kom et par deller ovenpå, drys med de sprøde valnødder og pluk lidt timian udover.
Plantedeller med sølvløgspuré og grillet spidskål
Netto-avisen