Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pulled chicken burger

En super lækker burger med langtidsstegt kylling ala pulled, en god skive cheddar og grøn marineret kålsalat.

360 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer












2. Sådan gør du
  1. Rens og skyl kyllingen indvendig og dup den tør.
    Bland paprika, farin, spidskommen, cayennepeber og salt og gnid kyllingen godt og grundigt ind i blandingen.
    Fyld den med knust hvidløg og læg den i en stegeso eller stegegryde med låg med brystet nedad.
    Hæld lidt kogende bouillon over og læg låg på.
    Sæt fadet i ovnen ved 100C traditionelvarme i 6 timer, vend kyllingen et par gange.

    Skræl knoldsellerien og riv den i strimler på et mandolinjern eller med en julienneskræller.
    Snit spidskålen og grønkålen fint.
    Vend straks grønsagerne i en dressing af citronsaft, sennep, sirup og olivenolie og smag til med salt og peber.

    Hæld skyen fra kyllingen og si den over i en gryde. Kog skyen kraftigt ind til konsistensen er jævn.
    Pil forsigtigt skindet af kyllingen. Pil kødet af (det falder faktisk af a sig selv), adskil det med to gafler og vend det i den indkogte sky.

    Lun bollerne.

3. Servering
Flæk bollerne og smør dem med en anelse mayonnaise. Læg dem sammen med spæd salat, kylling, cheddar og slaw.
Server evt. med pommes.
Pulled chicken burger
God smag i mailboxen
Netto-avisen