Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pulled pork burger

Burger med langtidsstegt barbequekrydret nakkefilet og coleslaw.

720 min.
8 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt


Brød

Kolonial & Drikkevarer








Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Pulled pork

    Puds kødet og gnid det med en blanding af paprika, spidskommen, koriander, chili og salt.
    Læg det i en foliebakke og placer den på risten.
    Stil en foliebakke med vand ved siden af.
    Indstil gasgrillen til lav indirekte varme, ca. 100°C og grill kødet 10 timer.
    Vend kødet nogle gange og hæld lidt øl over.
    Efterfyld samtidig foliebakken med vand.
    Smør nakkefileten med barbequesauce, placer et trådløst stegetermometer i kødet og steg til centrumtemperaturen er 90°C.

    Skyl salaten og pluk den i mindre stykker.
    Bland coleslaw.

    Lun og flæk bollerne og smør dem med mayonnaise.

    Træk kødet fra hinanden med to gafler og smag til med salt og peber.

3. Servering
Fyld bollerne med salat, pulled pork, barbequesauce og coleslaw.
Server evt. med pommes.
Pulled pork burger
God smag i mailboxen
Netto-avisen