Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Rødbedehummus med stegt tofu, ristede kikærter og nødder

Cremet rødbedehummus med chilikrydret tofu.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt




Mejeri & Ost


Brød

Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Skyl rødbederne og kog dem møre i letsaltet vand, ca. 45 min.

    Smut skallen af og kom dem i en foodprocessor sammen med hvidløg, 150 g skyllede afdryppede kikærter, spread, tahini, spidskommen, 2 spsk. olivenolie og lidt revet citronskal.
    Findel til cremet konsistens og smag til med ekstra citron, salt og peber.

    Steg tofu, kikærter og cashewnødder i olivenolie ved god varme til det er gyldent.
    Krydr med chili, salt og peber.

3. Servering
Kom lidt humus på hver tallerken og placer tofu oven på. Drys med nødder og kikærter, dryp med soja’gurt og server evt. pyntet med friske urter.
Rødbedehummus med stegt tofu, ristede kikærter og nødder
Netto-avisen