Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Rødvinsbraiserede svinekæber i baconsvøb med glaserede rodfrugter

Skøn weekend mad, der sagtens kan laves færdig i forvejen. Svinekæberne er utrolig møre og meget koncentreret smagsmæssigt og det sprøde baconsvøb gir et ekstra pift.

120 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer






Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Rødvinsbraiserede svinekæber i baconsvøb

    Puds svinekæberne, skær hinden af og brun dem i lidt olie.
    Krydr med salt og peber og læg dem til side.

    Hak løg og hvidløg og svits dem til de er let gyldne og kom svinekæberne tilbage i gryden.
    Tilsæt tomatpure og steg et kort øjeblik.
    Kom rødvin, bouillon, rosmarin og laurbær ved og bring det hele i kog.
    Skum af og lad det hele simre for svag varme under låg i 1½ - 2 timer, til svinekæberne er godt møre.

    Tag svinekæberne op af skyen og pak dem ind i bacon beregn ½ skive pr. styk.
    Læg dem på en bageplade og bag dem sprøde ved 225°C lige inden servering.

    Si skyen over i en gryde og kog den kraftigt ind til konsistensen er som tynd sirup.

    Blend persillebladene med lidt olivenolie til en tyk grøn persilleolie og smag til.

  2. Glaserede rodfrugter

    Skræl rodfrugterne og skær dem i lange stave.
    Vend dem i lidt olie og salt og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
    Bag rodfrugterne møre og gyldne ved 200°C.

    Dryp dem med agaversirup og glaser dem lige inden servering i ovnen ved 225°C til de er let karamelliserede.

3. Servering
Anret svinekæberne med glaserede rodfrugter og sky.
Dryp med lidt persilleolie og server straks.
Rødvinsbraiserede svinekæber i baconsvøb med glaserede rodfrugter
Netto-avisen