Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Rødvinsbraiseret okseklump med svampe og kartoffel-grønkålsmos

En dejlig simreret med rødvinsbraiseret oksekød, svampe, løg og gulerødder.

120 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt







Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer





Vin & Spiritus

2. Sådan gør du
  1. Rødvinsbraiseret okseklump med svampe

    Steg baconternene halvt og kasser fedtet.
    Brun kødet og læg det til side.

    Pil løgene og brun dem.

    Kom bacon samt kød tilbage i gryden, bland med tomatpure og hæld rødvin over.
    Kog ind til det halve og tilsæt tomat, skrællede gulerødder skåret i lidt mindre stykker, timian, persille og bouillon.

    Lad det simre 1½ time til kødet er mørt og kasser timian og persillekvistene.

    Rens svampene, skær dem i mindre stykker og steg dem på en pande, kom dem ved kødet de sidste 15 min.

  2. Kartoffel-grønkålsmos

    Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker og kog dem møre i usaltet vand.
    Kom grønkålen ved de sidste 5 min.
    Hæld vandet fra, damp kartoflerne møre og mos dem godt.
    Rør mosen sammen med smør og ost og smag til med salt og peber.

3. Servering
Smag gryden til og server med kartoffel-grønkålsmos.
Rødvinsbraiseret okseklump med svampe og kartoffel-grønkålsmos
Netto-avisen