Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Rosmarinlam & bagte pebre m. mozzarella

Saftig og lækker lammekølle med masser af smag serveret med sprøde bagte kartofler samt søde pebre fyldt med mozzarella

100 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Lav nogle små ikke alt for dybe rids i lammekøllen og gnid den med 2-3 fed knust hvidløg samt halvdelen af rosmarinen. Læg den i en bradepande og brun den ved 225°C i 15 min.. Sænk temperaturen til 160°C og steg i endnu ca. 75 min.
    Skrub kartoflerne og bag dem i ovnen sammen med lammekødet til de er møre, ca. 1 time.
    Tag kartoflerne ud, giv dem et let tryk med håndfladen og læg dem i et ovnfast fad. Smelt smørret og hæld det hen over kartoflerne. Bag dem sprøde ca. 10 min. ved 225°C mens kødet hviler.
    Halver og rens peberfrugterne for frø og kernehus. Læg dem i et ovnfast, krydr med knust hvidløg, hakket rosmarin, salt og peber og dryp med olivenolie. Bag pebrene sammen med kødet de sidste 20 min.
    Skær kødet af benet og skær det dernæst i tynde skiver på tværs af fibrene.

3. Servering
Server kødet sammen med de bagte maste kartofler samt bagte pebre toppet med frisk mozzarella. Drys gerne med hakket persille.
Rosmarinlam & bagte pebre m. mozzarella
Netto-avisen