Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Rumpsteak med grillet salat og parmesancreme

Grillet rumpsteak med grillet hjertesalat, sprød parmaskinke og skøn creme af revet parmesan, pesto og yoghurt.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt


Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Rumpsteak med grillet salat

    Grill parmaskinken til den er sprød.

    Krydr rumpsteaks med salt og peber og grill dem ca. 3 min. på hver side.

    Halver salaten og grill den på skærefladen.

  2. Parmesancreme

    Reducer balsamico til konsistensen er som tynd sirup og afkøl.

    Rør cremefraiche sammen med pesto, fintrevet parmesan samt olivenolie og smag cremen til med salt og peber.

3. Servering
Dryp med balsamicosirup og anret rumpsteak og salat oven på.
Dryp med parmesancreme, kom parmaskinke samt flager af parmesan oven på og pynt med frisk basilikum.
Rumpsteak med grillet salat og parmesancreme
God smag i mailboxen
Netto-avisen