Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Salat sushi bowl med laks

En mættende skål salat med masser af grønt, sushi ris, edamame bønner, avocado & røget laks.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Frost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Skyl sushirisene i koldt vand som anvist på emballagen. Kog risene som anvist og afkøl.

    Skyl og pluk hjertesalaten. Snit og blancher bønnerne i 2 min. i letsaltet vand. Halver avocadoerne, fjern stenene og pil skallen af. Skær kødet i både.

    Optø bønnerne, skyl dem evt. i vand og dryp af.

    Pisk en dressing sammen af eddike, soja, olie, salt og peber.

3. Servering
Kom salat i en stor dyb tallerken og placer ris, laks, avocado og bønner oven på.
Hæld dressingen hen over, drys med koriander og sesam og server.
Salat sushi bowl med laks
Netto-avisen