Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Salathapser med mozzarella, grillet peberfrugt og marineret melon

Sprøde og sommerlige salatblade - perfekte til studenterfesten.

45 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt






Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer

Øvrige



2. Sådan gør du
  1. Melon

    Skær melon i tern eller brug en melonske og form kugler.
    Rør sammen hyldeblomstsaft, citronsaft, finthakket mynte og lille smule salt.
    Hæld over melonkuglerne og lad marinere i 30 minutter.

  2. Peberfrugt

    Vend peberfrugten i lidt olivenolie, salt og peber.
    Kom på en grill eller grillpande.
    Lad grille intil de har fået godt med grillkulør.
    Skær i strimler.

  3. Nødder

    Rist nødderne i ovnen og gnid derefter skindet af.
    Hak dem groft.

  4. Salatblade

    Vask og tør salaten grundigt.

3. Servering
Placér en melonkugle og en lille smule af marinaden, en mozzarellekugle, et stykke grillet peberfrugt, to blade basilikum og et drys nødder på hvert salatblad.
Salathapser med mozzarella, grillet peberfrugt og marineret melon
God smag i mailboxen
Netto-avisen