Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Saltede mandler med chili og paprika

Hjemmelavede saltede mandler vendt i chili og paprika. En nem og lækker mandelsnack.

60 min.
8 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer




Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Saltede mandler med chili og paprika

    Bring salt og vand i kog i en gryde og kog til saltet er opløst.

    Tag gryden af varmen, tilsæt mandler og lad dem trække i saltvandet i mindst 30 min.

    Afdryp og vend mandlerne i chili og paprika.

    Bred mandlerne ud på en bageplade beklædt med bagepapir.

    Bag mandlerne i ovnen ved 175°C i ca. 20 min.

3. Servering
Afkøl og opbevar mandlerne i en lukket beholder indtil servering.
Saltede mandler med chili og paprika
God smag i mailboxen
Netto-avisen