Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Sandwichboller

Skønne italienske sandwichboller. Perfekt til frokost og i madpakken.

70 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kolonial & Drikkevarer




Mejeri & Ost

Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Sandwichboller

    Opløs gæren i det lunkne vand.
    Tilsæt salt, sukker, 25 g. olivenolie og mel.

    Ælt dejen først dejen i 7 min. og lad den hvile i 10 min. hvorefter du ælter dejen i yderligere 7 min.

    Del dejen i 2 stykker og gnid resten af olien på ydersiden af stykkerne før du pakker dem ind i køkkenfilm og lader dem hvile i køleskabe i min. ½ time.

    Kom en pizzasten i ovnen og sæt varmen så højt som muligt (270-300 grader).

    Tag dejen ud af køleskabet og del hvert dejstykke i 3 dele, så du ender med 6 sandwichboller.

    Rul hver sandwichbolle på et melbestrøet bord med en kagerulle.

    Sandwichbollerne skal have en diameter på ca. 10 cm.
    Bag dem herefter i ovnen i 5 – 8 min.

3. Servering
Fyld sandwichbollerne evt. med Løgismose Pesto, salat og din favorit skinke.
Sandwichboller
Netto-avisen