Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Sarah Bernhardt kager

En klassiker, bestående af sprød makron med en intens chokolademousse, der overtrækkes med mørk chokolade.

120 min.
20 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Sarah Bernhart kager

    Varm fløden op i en tykbundet gryde, tag gryden af varmen og tilsæt 150 g hakket god mørk chokolade.
    Smelt chokoladen under omrøring og sæt blandingen koldt, mindst 4 timer.

    Massen piskes luftig, men pas på den ikke skiller.

    Smør makronerne med hindbærmarmelade og sprøjt chokoladecremen ovenpå.

    Smør cremen glat som et lille bjerg
    Herefter sættes de koldt til chokoladecremen er iskold.

    Smelt overtrækschokoladen, den skal være flydende og lun, endelig ikke for varm.

    Dyp kagerne i chokolade så de overtrækkes helt og sæt dem til afkøling.

3. Servering
Opbevar kagerne koldt og pynt dem evt. med lidt hindbærstøv.
God smag i mailboxen
Netto-avisen