Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Sesam-quinoa stegt laks med agurkesalat

Laks vendt i sesamfrø, quinoa og paprika og stegt lækker sprød. Serveres med en chili-lime agurkesalat.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Mejeri & Ost

Frost

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Skyl quinoa og kog dem 10 min. i letsaltet. Hæld vandet fra og dup dem tørre.

    Halver chilien, fjern kernerne og hak den fint. Bland chili med fintrevet limeskal, limesaft og olivenolie og smag dressingen til med salt og peber.

    Skær agurk i tynde skiver og vend dem i dressingen. Lad det trække 15 min.

    Bland quinoa med sesam og paprika. Vend laksen i sammenpisket æg og dernæst i quinoablandingen.

    Steg laksen i olie ved god varme ca. 3-4 min. på hver side.

3. Servering
Drys salaten med masser af ærteskud og koriander og server den til laksen fx sammen med ekstra quinoa eller brød.
Sesam-quinoa stegt laks med agurkesalat
Netto-avisen