Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Spansk æggekage med manchego

Æggekage tilsat revet manchego samt kartofler, peberfrugt og spinat. En æggekage der mætter godt og smager forrygende både varm og kold. Prøv den kold med serranoskinke eller chorizo.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost


Frugt & Grønt




Brød

Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Spansk æggekage med manchego

    Snit løget i tynde skiver, skær peberfrugterne og kartoflerne i tern.

    Steg løg og peber i olivenolie på en pande ved jævn varme ca. 10 min.
    Tilsæt kartofler og spinat og varm det godt igennem.

    Pisk æggene sammen, bland med ost og krydr med salt og peber.
    Hæld æggemassen over grønsagerne.

    Læg låg på og steg æggekagen ca. 10 min. til æggemassen er stivnet.

3. Servering
Server den spanske æggekage med lunt brød.
Spansk æggekage med manchego
God smag i mailboxen
Netto-avisen