Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Spinatsalat med mozzarella, nektarin & pestogrillet brød

Nem og sommerlig salat med spinat, grillet brød, friske nektariner og mozzarella. Perfekt som tilbehør til grillet culotte.

15 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Brød

Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Skær brødet i meget skrå skiver og grill dem på begge sider.
    Smør straks med pesto, gem 1 tsk. til dressingen.

    Skær mozzarellaen i skiver og anret på et fad.

    Skær nektarinerne i både og løg i tynde skiver.

    Pisk eller ryst olivenolie, pesto og eddike sammen og krydr med salt og friskkværnet peber.

3. Servering
Anret brød, nektariner, mozzarella, spinat og rødløg på tallerkener.
Hæld dressingen hen over og drys med pinjekerner.

Server salaten til sommerens grillmad fx grillet culotte.
Spinatsalat med mozzarella, nektarin & pestogrillet brød
Netto-avisen