Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Spinatvafler med falafel, kikærtepålæg & agurk

Lækre vafler bagt med spinat smøres med kikærtepålæg og fyldes med falafel, spinat, agurk og forårsløg.

40 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Øvrige


Frugt & Grønt




Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Spinatvafler med falafel, kikærtepålæg og agurk

    Damp 150 g spinaten i lidt olie til den falder sammen.
    Findel spinat og mælk med en stavblender.
    Pisk æg, mel, bagepulver, salt og spinatmælk til en klumpfri jævning.
    Varm vaffeljernet op og pensl med lidt smeltet smør eller olie.
    Bag vaflerne og varm dem lige inden servering i ovnen et kort øjeblik.

    Varm falafel som anvist på emballagen.

    Skær agurkerne i kvarte på langs og snit forårsløgene.

3. Servering
Smør de lune spinatvafler med kikærtepålæg og kom spinat, falafel, agurk, forårsløg og mynte på vaflerne og server straks.
Spinatvafler med falafel, kikærtepålæg & agurk
God smag i mailboxen
Netto-avisen