Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Stegt laks & quinoasalat med bønner og avocado

Lækker fisk med skøn salat.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Øvrige


Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Salat

    Skyl quinoa i koldt vand, dryp af og kog det 15 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra og dryp af. Vend quinoaen i en dressing af citronsaft, citronskal, honning, lidt hakket dild og olivenolie og smag til med salt og peber. Halvér avocadoerne, fjern sten og skal og skær kødet i både. Nip bønnerne og kog dem 1-2 minutter i letsaltet vand. Skyl i koldt vand.

  2. Laks

    Steg laksen på en varm pande i lidt olie ca. 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber og dryp evt. med lidt citronsaft.

3. Servering
Servér med salat og eventuelt lunt brød.
Stegt laks & quinoasalat med bønner og avocado
Netto-avisen