Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Stegt rødspætte med rejer & urtesauce

Rugpaneret helstegt rødspætte serveret med dampede forårsløg og asparges, rejer og en cremet kold sauce smagt til med lime og persille.

30 min.
2 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt





Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.

    Rens rødspætterne og dup dem tør. Vend den i rugmel blandet med salt og peber og lad den hvile.

    Rør cremefraiche sammen med hakket persille, fintrevet limeskal samt lidt limesaft og smag til med salt og peber.

    Rens forårsløgene, skyl forårsløg og asparges og bræk det træede af. Damp grønsagerne i letsaltet vand 2-3 min. så de stadig har bid.

    Steg rødspætterne i smør ved middel varme ca. 5 min. på hver side, til den er gylden og kødet slipper benene.

3. Servering
Anret den stegte rødspætte med grønsager, rejer og urtesauce og server kartoflerne til.
Stegt rødspætte med rejer & urtesauce
Netto-avisen