Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Svinekæber i øl med rodfrugter & cremet mos

Skøn weekend mad, der sagtens kan laves færdig i forvejen.
Svinekæberne er utrolig møre og meget koncentreret smagsmæssigt.

120 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt








Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Puds svinekæberne/skær hinden af og brun dem i lidt olie. Krydr med salt og peber og læg dem til side.

    Hak løg og hvidløg og snit gulerod, persillerod og bladselleri. Svits grønsagerne til de er let gyldne og kom svinekæberne tilbage i gryden. Tilsæt tomatpure og steg et kort øjeblik. Kom øl, bouillon samt et par kviste timian ved og bring det hele i kog. Skum af og lad det hele simre for svag varme under låg i 2 timer, til svinekæberne er godt møre.

    Si skyen over i en gryde og kog den kraftigt ind til konsistensen er som tynd sirup.

    Skræl kartofler og rodfrugter. Skær kartofler samt 1/3 af de lyse rodfrugter i mindre stykker og kog dem møre ca. 30 min. Hæld vandet fra og mos dem godt. Rør mosen sammen med cremefraiche og smag til med salt og peber.
    Skær resten af rodfrugterne i små tern og steg dem gyldne og aldente i lidt olivenolie sammen med timian.

3. Servering
Anret svinekæberne med kartoffel-rodfrugtemos, drys med timianstegte rodfrugter og hæld skyen hen over kødet.
Server straks.
Svinekæber i øl med rodfrugter & cremet mos
Netto-avisen