Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Tærte med friske bær, mandelcreme og hvid chokolade

Mørdejstærte med mandelcreme og hvid chokolade, toppet med masser af friske bær.

60 min.
8 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Bland hvedemel, 50 g mandelmel og flormelis. Smuldr 100 g smør heri.
    Saml dejen med 1 æg, ælt den godt sammen, form til en kugle og tryk den flad.
    Pak dejen ind i plastfilm og læg den i køleskabet ca. 15 min. så den kan rulles ud.

    Rør imens sukker, 25 g mandelmel, 50 g smør og 1 æg sammen til en cremet remonce.

    Smør en tærte form, rul dejen ud og læg den i formen.
    Kom mandelcremen i og bag tærten ca. 25 min. ved 200°C nederst i ovnen til den er gylden og sprød. Drys straks med 75 g hakket hvid chokolade og smør det ud i et jævnt lag når det er smeltet.

    Afkøl tærten.

3. Servering
Pynt tærten med masser af bær og resten af den hvide chokolade.
Tærte med friske bær, mandelcreme og hvid chokolade
God smag i mailboxen
Netto-avisen