Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Tagliata med onglet, svampe og parmesan

En klassisk italiensk inspireret salat med mørt saftigt oksekød, ristede svampe, parmesan, balsamicoglaze og cæsarmayo.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt





Brød

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Cæsarmayo

    Kom knust hvidløg, ansjoser, 25 g revet parmesan, dijonsennep, hvidvinseddike og mayonnaise i en blender og blend til cremet konsistens.
    Smag til med worcestershiresauce, salt og peber.

  2. Svampe og salat

    Rens og skær svampene i mindre stykker og steg dem i lidt olivenolie til de er gyldne.
    Krydr med salt og peber.

    Skyl salaterne og bræk dem i lidt mindre stykker.

  3. Onglet

    Krydr kødet og steg det ved kraftig varme 3-4 min. på hver side, hvis det skal være rødt.

    Du kan give det ca. 5 min. på hver side, men det er vigtigt at det ikke steges for meget.

    Lad det hvile tildækket.

    Skær kødet i skiver på tværs af kødfibrene.

  4. Parmesanchips

    Riv resten af parmesanen og læg det i små øer på en bageplade.

    Bag dem ca. 5 min. ved 210C til osten er gylden.
    Afkøl på rist.

3. Servering
Anret kødet på en bund af salat og kom ristede svampe samt parmesanchips hen over.

Dryp med balsamicoglaze og cæsar mayo og pynt med basilikum.

Server straks med lunt brød.
Tagliata med onglet, svampe og parmesan
Netto-avisen