Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Tarteletter med rejer og avocado i dildcreme

En klassiker i ny enkel forklædning. Den lunede tartelet skal fyldes med rejer vendt i dildcreme samen med små tern af avocado og agurk.

30 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Brød

Mejeri & Ost

Frost

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
  1. Halver avocadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i tern. Dryp straks med lidt citronsaft.
    Skræl evt. agurken en anelse, halver på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, drys med lidt salt og lad dem dryppe af i en sigte.

    Rør cremefraiche sammen med fintsnittet forårsløg samt hakket dild og smag til med salt og peber.

    Optø og afdryp rejerne godt inden de vendes i cremen sammen med avocado og agurk. Smag til.

    Lun tarteletterne i ovnen. Lad dem stå et par minutter inden de fyldes.

3. Servering
Pynt med dild og server straks.
Tarteletter med rejer og avocado i dildcreme
Netto-avisen