Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Tatar af røget laks med marinerede druer og sennepscreme

Tatar af røget laks blandet med dild, rødløg og lidt sennep. Serveret med marinerede grønne vindruer og mayonnaise smagt til med sennep.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Brød

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Laksetatar

    Skær laksen i små tern og bland med hakket rødløg, l spsk hakket dild, ½ tsk sennep og 1 spsk mayonnaise. Smag til med salt og peber.

  2. Marinerede druer

    Halver druerne og vend dem i en marinade af 1 spsk citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber og drys med grofthakket dild.

  3. Sennepscreme

    Rør resten af senneppen sammen med resten af mayonnaisen samt cremefraiche og smag til.

3. Servering
Form lakseblandingen til små tatarbøffer og anret på tallerkener. Kom sennepscreme samt marinerede druer ved og server med rugbrødschip eller skiver af ristet rugbrød.
Tatar af røget laks med marinerede druer og sennepscreme
Netto-avisen