Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Vegansk chokolademousse med syltede blommer

Vegansk chokolademousse lavet på SPIR tofu og SPIR soja’ghurt smagt til med appelsin.

15 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Vegansk chokolademousse

    Hak og smelt chokoladen over vandbad.

    Findel tofu, ahornsirup, saft og skal fra ½ appelsin i en multihakker eller foodprocessor til konsistensen er cremet.
    Rør den smeltede chokolade i mens der røres og vend til sidst soja’ghurt i.

    Fordel moussen i fire glas og sæt den på køl.

  2. Syltede blommer

    Halver blommerne, fjerne stenene og skær dem i smalle både.
    Bring dem i kog med rørsukker og vanilje og kog til sukkeret er opløst.

    Lad dem trække til moussen har sat sig og er serveringsklar.

3. Servering
Pynt moussen med syltede blommer samt hakkede macadamianødder.
Vegansk chokolademousse med syltede blommer
God smag i mailboxen
Netto-avisen