Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Vegansk indbagt plantefars med svampe og nødder

Vegansk postej bestående af plantefars, svampe, nødder og tranebær pakket ind i butterdej og bagt.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt




Brød

Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Rens champignonerne og skær dem i mindre stykker.
    Steg dem gyldne i olivenolie sammen med snittede forårsløg og krydr med timian, salt og peber.
    Rør champignonblandingen sammen med plantefars, tranebær og hakkede valnødder.

    Rul butterdejen ud og læg farsen i en stribe ned i midten. Pak butterdejen omkring og læg postejen med sammenfoldningen nedad på en bageplade med bagepapir.

    Pensl med vand og drys med sesam.

    Bag postejen 20 min. ved 200°C til butterdejen er sprød og gylden.

3. Servering
Skær postejen i skiver og server med f.eks. syltede tranebær og rødkålssalat.
God smag i mailboxen
Netto-avisen