Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Vegetarisk indisk kikærtegryde

En fantastisk simreret med masser af krydderier og kikærter. Serveret med Raita.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer






Mejeri & Ost


Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Vegansk indisk kikærtegryde

    Skær løg i strimler og svits det med hakket hvidløg og ingefær i lidt olie.
    Tilsæt karry og lad det stege med så aromaen kommer frem.

    Bland hk. tomat og kokosmælk i en skål og kom det i gryden sammen med de afdryppede kikærter.
    Tilsæt chiliflager.
    Lad det koge sammen og smag til med salt og peber.

  2. Raita (yoghurt dip)

    Skær agurkerne i små tern og vend den i yoghurt.
    Hak mynte fint og vend i yoghurtblandingen.
    Smag til med salt og peber.

3. Servering
Server gryderetten med ris, bulgur el. lign. og drys med granatæblekerner, koriander og dryp af yoghurt naturel samt Raita som tilbehør.
God smag i mailboxen
Netto-avisen