Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Vietnamesiske forårsruller med kylling og grønt

Rispapirsruller fyldt med stegt kylling, sprød salat, gulerod og agurk serveret med dip af sød chilisauce smag til med limesaft og fiskesauce.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt





Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Steg kyllingefileterne på panden i lidt olie ca. 5 min. på hver side.
    Skær fileterne i skiver og halver dem på langs.

    Skyl salaten og bræk den i mindre stykker.
    Skræl gulerødderne og skær dem og agurken i stave.

    Læg et stykke rispapir i en skål med varmt vand, et ad gangen og når det føles blødt, tages det op og lægges på et fugtigt viskestykke.
    Placer lidt sprød salat, kylling, gulerod, agurk og koriander i en stribe midt på papiret, fold siderne ind over og rul den stramt sammen.
    Fortsæt.

    Rør chilisaucen sammen med saften fra en lime og fiskesauce.

3. Servering
Halver rullerne og server med chilidip og ekstra limesaft.

Kan også laves med rejer, avocado, mango og/eller røget laks.
Vietnamesiske forårsruller med kylling og grønt
Netto-avisen