Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

SPOT en ny verden hver uge

Har du også en skjult lystfisker i maven?

Fiskeri er en passion for nogen – og ukendt land for mange. Vores Spotjæger, Amanda, hører til sidstnævnte kategori. Hun havde aldrig holdt en fiskestang i hånden, inden hun tog på udflugt til put & take, Ørsted Fisk og Golf, for at teste dét fiskegrej, som du kan købe i Netto i denne uge.

 

På fisketur med Amanda - Lystfiskeriets dag

En ordentlig kleppert

Fiskestangen blev gjort klar. Snøren rullet op. Krogen sat på. Amanda kastede første gang. Men krogen nåede ikke vandet – Amanda var kommet til at låse snøren. Forfra. Snøren blev rullet op. Og i andet forsøg kom krogen tilpas langt ud i åen. Den gav en del modstand, da hun begyndte at hive i land. Og det var ikke så mærkeligt: på krogen sad en ordenligt kleppert af en stør. Der var simpelthen bid!

Lystfiskeriets Dag – nu på søndag

Har du selv lyst til at teste dine evner med en fiskestang? Så skal du bare sætte kryds i kalenderen på søndag - det er nemlig Lystfiskeriets Dag. Over hele landet er der spændende arrangementer, hvor du kan lære at fange en fisk. Dygtige instruktører vil hjælpe dig i gang, og der er aktiviteter for både børn og voksne.

Så grib et fedt fiskesæt og tag til Lystfiskeriets Dag på søndag d. 21. maj!

 

Find det nærmeste arrangement på www.sportsfiskeren.dk/lystfiskerietsdag

Netto-avisen