Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Husker du papirbilleder?

Og da ferieminder og selfies blev fremkaldt hos fotohandleren? Det var hyggeligt at bladre i et fysisk fotoalbum, men måske knap så hyggeligt at skifte film i kameraet med sine ti tommelfingre. Ramme de små hakker og undgå fedtfingre…

Og var det ikke bare altid sådan, at filmen var slut, når du var klar til at tage århundredets billede til dén der fest? Og at når du hentede din fremkaldte film, så var der virkelig mange billeder, hvor folk havde røde eller lukkede øjne? Godt, at Netto i 1997 havde ekstra film til en god pris, hva’?

Husker du papirbilleder?

(Billedet er fra Nettos tilbudsavis, uge 4, i 1997)

SPOTvarer i 35 år

Gennem 35 har Netto hver uge åbnet for en ny verden. Af gadgets. Af interiør. Af tekstiler og legetøj. Mange varer ligner sig selv, når vi ser dem i dag – måske med et lidt andet snit, et andet mønster eller andre farver. Andre varer er helt udgået, fordi de simpelthen har mistet deres funktion.

Det er sjovt at se historien gennem Spotvarerne, og der er overraskende mange ting, man kan huske fra sit eget hjem. Eller fra en bestemt periode i sit liv. Der er mange minder bundet til varerne og dermed historier. Vi har hver især vores egen.

Netto-avisen