Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Husker du Tamagotchi?

I dag er fidget spinners den helt store trend – husker du de elektroniske kæledyr i 90’erne? Det handlede jo om liv og død! De skulle holdes i live og have mad og drikke hver eneste dag. I 1997 var Netto selvfølgelig også med på dillen og havde en lille elektronisk dinosaur i tilbudsavisen.

Havde du selv en Tamagochi eller RakuRaku? Og passede du den selv (hånden på hjertet)? Vi har HØRT om nogen, hvis forældre var nødt til at have dyret med på arbejde for at holde det i live. Man kan jo ikke pludselig lade være at fodre et dyr…


Husker du Tamagotchi?

(Billedet er fra Nettos tilbudsavis, uge 35, i 1997)


SPOTvarer i 35 år

Gennem 35 har Netto hver uge åbnet for en ny verden. Af gadgets. Af interiør. Af tekstiler og legetøj. Mange varer ligner sig selv, når vi ser dem i dag – måske med et lidt andet snit, et andet mønster eller andre farver. Andre varer er helt udgået, fordi de simpelthen har mistet deres funktion.

Det er sjovt at se historien gennem Spotvarerne, og der er overraskende mange ting, man kan huske fra sit eget hjem. Eller fra en bestemt periode i sit liv. Der er mange minder bundet til varerne og dermed historier. Vi har hver især vores egen.

Netto-avisen