Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Miljøvenlige servietter produceret i Danmark

Produceret i Danmark. Miljøet i højsædet. Familieejet gennem tre generationer. Dét er hovedingredienserne i historien om Papyrex. Servietfabrikken fra Ringsted.

I mange år er servietterne fra Papyrex blevet produceret og pakket i den samme lagerhal i Ringsted. Papyrex blev etableret i 1937 af Papirhandler Jørgen Lindhard og drives i dag af tredje generation, Martin Lindhard. Han er dedikeret til servietterne. Og han er dedikeret til den miljøvenlige produktion. Alle varer er både Svanemærkede og FSC certificerede, og det betyder bl.a., at papiret er produceret af træ, der er forsvarligt skovet, og at man bruger vandbaseret farve til alle tryk.

Én stor familie
Papyrex er familieejet. Men også i personalegruppen er der er følelse af at være én stor familie. Og det er ikke ualmindeligt at se mand og kone arbejde side om side i produktionen. En del medarbejdere har være ansat i en menneskealder. Simpelthen fordi man passer på hinanden og respekterer hinanden. Og det smitter af på forholdet til kunderne.

Samarbejde med Netto
Når Nettos indkøber skal lægge ordrer for de næste måneder, er der kaffe på kanden og wienerbrød på bordet. Der er også ringbind og Excel ark. Det er business. Men der er også plads til hygge. Og gennem efterhånden mange år har denne opskrift fungeret. Inspiration og trends omsættes til 2- og 3-lags servietter i et fleksibelt samarbejde med kort vej fra idé til udførelse.

Lokalt producerede spotvarer
Mød Christina og de lokale producenter
Netto-avisen