Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Internetpolitik

Dansk Supermarked A/S er den primære tjenesteyder på denne hjemmeside. Information om selskaber i Dansk Supermarked A/S er tilgængelig på dansksupermarked.com. Hjemmesiden kan også indeholde tjenesteydelser udbudt af eksterne samarbejdspartnere, som indestår for overholdelsen af denne Internetpolitik.

Information på denne hjemmeside stilles til rådighed uden nogen form for garanti. Informationer gengivet på denne hjemmeside er kun tænkt som generel information.

Informationerne på hjemmesiden er forsøgt gengivet så præcist og opdateret som muligt, men Dansk Supermarked A/S giver ingen garantier om nøjagtighed, rækkefølge, rettidighed eller fuldstændighed af hjemmesidens indhold og kan uden varsel standse offentliggørelsen af siden på nettet.

Dansk Supermarked A/S fralægger sig ethvert ansvar for og forbindelse til hjemmesider, til hvilke denne hjemmeside er forbundet.

Enhver kommentar/oplysning sendt til Dansk Supermarked A/S om denne hjemmeside bliver Dansk Supermarked A/S ejendom og kan benyttes uden begrænsninger. Modtagne kommentarer vil ikke blive behandlet fortroligt, med mindre andet er angivet specifikt.

Dansk Supermarked A/S er ikke ansvarlig for direkte, tilfældige, betydelige, indirekte eller forbundne skader opstået ved adgang til eller brug af indhold fra denne hjemmeside inklusiv virus, uanset nøjagtigheden eller fuldstændigheden af et sådant indhold.

Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med nærværende klausul og som ikke kan løses i mindelighed skal afgøres efter dansk ret.

Der foretages automatisk registrering af IP-adresser og der kan benyttes cookies til at indsamle oplysninger af teknisk karakter samt til statistiske formål for at måle trafikken på sitet. Alle disse oplysninger er ikke-personrelaterede oplysninger, dvs. du vil ikke blive identificeret som individ. Oplysningerne indsamles af hensyn til systemadministrationen og fortsat optimering af Hjemmesiden.

Personoplysninger, som indtastes på Hjemmesiden eller i forbindelse med brugen af tilknyttede tjenesteydelser, eller som i øvrigt registreres i forbindelse hermed, behandles af Dansk Supermarked A/S og eventuelle eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med gældende dansk ret.

Navn, adresse og e-mail vil normalt blive transmitteret ukrypteret, når du sender dem til os, med mindre andet er nævnt.

Læs mere om persondata

E-mail og sms fra Netto og Dansk Supermarked A/S

Når du tilmelder dig nyheder og tilbud via e-mail, sms, så fremgår detaljerne om den enkelte tilmeldning af de specifikke tilmeldningssider. Generelt giver vi dig mulighed for at afgive såvel almindelige kontaktoplysninger, såvel som specifikke interesser. Du kan til hver en tid afmelde dig vores elektroiske kommunikation via links i de enkelte e-mails og ved af følge afmeldingsinstruktionerne i de sms'er du modtager.

Tilmelding af nyhedsbrev

Med din tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtykke til, at Netto må sende dig e-mails med de nyeste tilbud og kampagner, inspiration til madlavningen, spændende blogartikler, nyheder, konkurrencer og events. Du vil modtage Nettos nyhedsmail direkte i din indbakke 3-4 gange hver uge.

Nyhedsmails fra Netto indeholder blandt andet tilbud fra nedenstående kategorier:

Frugt & Grønt, Kolonial & Drikkevarer, Brød, Mejeri & Ost, Kød &Fisk, Frost, Baby, Dyremad, Rengøring, Vin & Spiritus, Kiosk, Legetøj, Elektronik & Underholdning, Tøj & Sport, Have & Fritid, Bog & Papir og Bolig.

Du kan kontakte kundeservice via vores support center, via telefon 87 78 78 22 eller på mail kundeservice@netto.dk.

Adresse
Netto A/S - Dansk Supermarked
Mimersvej 1
DK-4600 Køge

 
Netto-avisen